algemeen paginakop opleiding psychiatrie

Specialist in opleiding en scholing voor de ggz

200x200+a+tm+z+trainingen.jpg

Bevoegd en bekwaam blijven? Nieuwe kennis en vaardigheden opdoen? Je persoonlijke effectiviteit vergroten? Maak je keuze uit de trainingen, online cursussen, referaten en congressen van de Parnassia Groep Academie. Helemaal afgestemd op jouw beroepspraktijk als zorgprofessional of bedrijfsvoerder in de ggz en aanverwante zorg. Blijf leren en wordt nog beter in je vak. Want de zorg voor onze patiënten continu verbeteren: daar doen we het voor!

Voor GGZ-instellingen, gemeenten, huisartsen (POH-GGZ), ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen biedt de Parnassia Groep Academie (in-company) trainingen, maatwerktrajecten en online cursussen. Ze behandelen actuele thema’s als basiskennis psychiatrie, omgaan met agressie en/of grensoverschrijdend gedrag, suïcidepreventie en herstel- en ervaringsdeskundigheid.

Naar wens vinden de trainingen plaats op onze trainingslocatie of in-company. In dat geval kunnen we de training afstemmen op de specifieke scholingsvragen.

Start met leren

Waarom leren bij de Parnassia Groep Academie?

  • Volg een training in de regio waar je werkt of leer online op het moment dat het jou uitkomt. Zo combineer je leren eenvoudig met je werk.
  • We bieden verschillende leeractiviteiten aan voor jou, voor je team of organisatiebreed als het gaat om grotere veranderprocessen.
  • Alle trainingen worden ontwikkeld en gegeven door specialisten uit het werkveld, vaak werkzaam bij Parnassia Groep.
  • Wat je leert is direct toepasbaar in jouw werkpraktijk.
  • Na afronding van een training krijg je een bewijs van deelname of een certificaat.
  • Onze trainingen, online cursussen, referaten en congressen zijn veel gevallen geaccrediteerd.

Maatwerk en groepsaanmeldingen

Maatwerkopdrachten rond ggz-thema’s zijn ook mogelijk: op verzoek stellen we een passend aanbod samen van bij- en nascholingsactiviteiten.

Groepsaanmelding

Voor zorginstellingen die hun medewerkers via e-learning scholing rond psychiatrie willen aanbieden bieden wij de mogelijkheid om een groepsaanmelding te doen.

Interesse? Stuur een mail naar bedrijfsscholing@parnassiagroep.nl en wij nemen contact op.

Medewerker van Parnassia Groep? Klik hier voor jouw Parnassia Groep Academie Leerportaal.

 

externe leerportaal

leeromgeving medewerkers