algemeen paginakop opleiding psychiatrie

Stage bij Parnassia Groep

200x200+algmene+pagina.png

Stage lopen bij Parnassia Groep is kiezen voor de specialist in geestelijke gezondheid. We bieden tal van mogelijkheden op het gebied van patiëntenzorg, organisatie en in ondersteunende functies.

Volop mogelijkheden

Parnassia Groep is de grootste werkgever in de ggz in Nederland. Met ruim 13.500 deskundige, goed opgeleide professionals en ondersteuners (collega's, aangesloten zelfstandige behandelaars, vrijwilligers en stagiairs) bieden we geestelijke gezondheidszorg aan jongeren, volwassenen en ouderen. Bij zo’n grote instelling zijn er volop stagemogelijkheden voor MBO, HBO en WO studenten, zowel in de zorg als in de ondersteuning.


 

De stagiaires Giti, Kevin, Denise en Demi vertellen over hun stage in een kliniek, bij een FACT-team, sociale dagbesteding en wonen. De ggz is zo gek nog niet.

Ook voor middelbare scholieren die een maatschappelijke stage lopen, is Parnassia Groep een leerzame plek.

Maatwerk

Ben je geïnteresseerd in een stage? Klik dan op de stageplaats die bij jou past en vul jouw gegevens in door op de knop ‘solliciteer direct’ te klikken. Elke plaatsing is maatwerk. In overleg met jou, je opleiding en de stagebegeleiders bij de zorgbedrijven zoeken we een stageplaats die het beste bij jou past.

Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, competenties en leerpunten. Je krijgt een stagevergoeding volgens de stageregeling en CAO GGZ.

Samenwerking

Onze opleidingsplaatsen zijn officieel erkend door SBB, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Meer weten?

Wil je meer weten over je mogelijkheden, neem dan contact op met

Stagebureau
Dadelplein 1
2552 DS Den Haag
T 088 357 03 37 (ma, di, do, vrij: 8.30-16.00 uur, woensdagen gesloten)
E stagebureau@parnassiagroep.nl

Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp:

 06 270 34 033