algemeen paginakop opleiding psychiatrie

Componence Asset List

Stagiaire HBO- Verpleegkundige
Dit ga je doen
Als stagiaire HBO-V kun je bij Parnassia Groep op veel afdelingen stage lopen. In de psychiatrie kom je mensen tegen in de zwakste momenten van hun leven en in het proces erna. Je moet er tegen kunnen dat je wordt geconfronteerd met onvoorspelbare situaties. Het werk geeft veel voldoening, maar kan intensief zijn. Je staat er echter niet alleen voor: verplegen is teamwork. Je levert een belangrijke bijdrage aan de behandeling van onze patiënten. Je stelt verpleeg- en begeleidingsplannen op en voert deze uit, je schrijft rapportages, je helpt bij de dagelijkse verzorging, voert individuele en groepsgesprekken en verzorgt medicatie.

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats in de GGZ? Parnassia Groep zoekt enthousiaste stagiaires!
 
Dit ben jij
• Je volgt de opleiding HBO-V
• Enthousiasme en inzet
• Affiniteit met de doelgroep
 
Wij bieden
Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruikmaken van onze bibliotheek met veel vakliteratuur.
 
Werken bij Parnassia Groep
Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.


Parnassia Groep Academie
Parnassia Groep Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep.
Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.
 
Interesse?
Ben jij student HBO-V en heb je interesse in een stageplaats bij één van de zorgbedrijven van Parnassia Groep, solliciteer dan snel.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat van het Stagebureau, tel. 088 - 3570337.
 
pdf

Solliciteer direct