algemeen paginakop opleiding psychiatrie

Componence Asset List

Stagiaire Maatschappelijke Zorg
Dit ga je doen
Voor stages startend februari 2023 hebben wij op dit moment voldoende sollicitanten. 

Als MZ stagiaire kun je binnen Parnassia Groep op verschillende aandachtsgebieden aan de slag, te weten:
  • Activiteitenbegeleiding/ dagbesteding
  • Woonbegeleiding
Heb je een specifieke voorkeur geef dit duidelijk aan in je sollicitatiebrief met een goede motivatie. We proberen hier in de briefselectie zoveel mogelijk rekening mee te houden.
 
Wat je als MZ stagiaire precies gaat doen, hangt uiteraard af van de stageplaats. Je gaat bijvoorbeeld groepsgesprekken voeren, individuele begeleiding bieden of activiteiten organiseren.
Samenwerken met andere disciplines is een belangrijk onderdeel van je stage. Je werkt altijd in een multidisciplinair team.

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats in de GGZ? Parnassia Groep zoekt enthousiaste stagiaires!
 
Dit ben jij
• Je volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg op niveau 4
• Enthousiasme en inzet
• Affiniteit met de doelgroep
 
Wij bieden
Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruikmaken van onze bibliotheek met veel vakliteratuur.
 
Werken bij Parnassia Groep
Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.


Parnassia Groep Academie
Parnassia Groep Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep.
Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.
 
Interesse?
Ben jij student Maatschappelijke Zorg op niveau 4 en heb je interesse in een stageplaats bij één van de zorgbedrijven van Parnassia Groep, solliciteer dan snel.

De sollicitatiegesprekken voor de stages van september starten in maart. Om mee te kunnen doen met deze sollicitatieronde moet je brief en c.v. voor 1 maart bij ons binnen zijn.
 
Voor de stages die in een andere periode starten kun je het hele jaar solliciteren. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een stageplaats en je c.v. en motivatie in je brief word je wel of niet uitgenodigd voor een gesprek.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat van het Stagebureau, tel. 088 - 3570337.
 
pdf

Solliciteer direct