algemeen paginakop opleiding psychiatrie

Componence Asset List

Stagiaire HBO Social Work, Leerwerkgemeenschap via Hogeschool Rotterdam
Dit ga je doen
Als stagiaire Social Work met het profiel GGZ bieden wij de mogelijkheid om je 3e jaars stage te lopen binnen de leerwerkgemeenschap van Parnassia Groep. Stagelopen is mogelijk bij zorgbedrijf Antes en Reakt, op diverse locaties:

- Antes, Kliniek Poortmolen, Capelle aan den IJssel
- Antes, Kliniek Rotterdam Alexander, Capelle aan den IJssel
- Antes, WMO, ambulante werkveld, Rotterdam
- Antes, GGZ- teams in het ambulante werkveld, Rotterdam
- Antes, Kliniek Poortugaal
- Antes, diverse beschermde woonvormen, Rotterdam
- Reakt, dagbesteding, Rotterdam

Op de Hogeschool Rotterdam vind je in de vacaturetekst aanvullende informatie over deze afdelingen.

Heb je een specifieke voorkeur, geeft dit aan in je sollicitatiebrief. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ben je op zoek naar een boeiende stageplaats in de GGZ? Parnassia Groep zoekt enthousiaste stagiaires!
Dit ben jij
  • Je volgt de opleiding HBO Social Work aan de Hogeschool Rotterdam
  • Je hebt gekozen voor het profiel GGZ
  • Enthousiasme en inzet
  • Affiniteit met de doelgroep
Wij bieden
Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps-) achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruikmaken van onze bibliotheek met veel vakliteratuur.
 
Werken bij Parnassia Groep
Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

   
Parnassia Groep Academie
Parnassia Groep Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep.
Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.
 
Interesse?
Ben jij student Social Work aan de Hogeschool Rotterdam en heb je interesse in een stageplaats binnen de Leerwerkgemeenschap van Parnassia Groep? Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 27 februari 2022. Hierna starten wij de 1e selectie op basis van brief en CV.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat van het Stagebureau, tel. 088 - 3570337.
 
pdf

Solliciteer direct