Psychotherapeut

200x200+psychotherapeut.jpg

Bij Parnassia Groep werken psychotherapeuten aan behandeling en herstel van patiënten met psychische stoornissen, afwijkingen of klachten. Je onderzoekt patiënten en past theoretisch wetenschappelijk gefundeerde psychotherapeutische behandelingsmethoden toe om stemmingen, gedragingen en houdingen die de patiënt belemmeren in zijn functioneren te verminderen of te doen verdwijnen.

De opleiding tot psychotherapeut is gericht op het onderzoeken en behandelen van patiënten in een individuele setting en in een groepssetting dan wel een gezins- en relatiesetting.

Tijdens de opleiding doe je ervaring op met diagnostiek en behandeling van volwassenen, oudere patiënten en kinderen/jongeren. Parnassia Groep biedt het verkorte driejarige traject aan waarbij men al werkzaam is als GZ-psycholoog.

Het praktijkgedeelte van de opleiding tot psychotherapeut wordt georganiseerd door de Parnassia Groep Academie. Het theoretische deel wordt verzorgd door de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie over de opleiding, het theoretisch-technische onderwijs en het praktijkgedeelte, de toelatingseisen, de kosten, de aanmeld- en selectieprocedure en de startdata:

Voor wie

Opleidingsplaatsen voor psychotherapeut zijn beschikbaar voor zowel interne medewerkers van Parnassia Groep als externe kandidaten.

Solliciteren

Vacatures voor opleidingsplaatsen vind je hier. Daar kun je ook een job alert instellen. De vacatures voor opleidingsplaatsen worden ook geplaatst op de website van de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie

Ondersteuning P-Opleiding
T 088 357 02 50
E P-opleiding@parnassiagroep.nl