Klinisch neuropsycholoog

200x200+klinisch+neuropsycholoog.jpg

Klinisch neuropsychologen bij Parnassia Groep zijn gespecialiseerd in de (psycho)diagnostiek en behandeling van de cognitieve, emotionele en psychosociale gevolgen van hersendisfuncties. Ze hebben verder deskundigheid en vaardigheden op het gebied van management en wetenschappelijk onderzoek.

De klinisch neuropsycholoog is een specialisme van de GZ-psycholoog. Het praktijkgedeelte van de opleiding tot klinisch neuropsycholoog wordt georganiseerd door de Parnassia Groep Academie. Het theoretische deel wordt verzorgd door de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie over de opleiding, het theoretisch-technische onderwijs en het praktijkgedeelte, de toelatingseisen, de kosten, de aanmeld- en selectieprocedure en de startdata:

Voor wie

Medewerkers van Parnassia Groep.

Wat zeggen onze collega’s over hun werk als gz- of klinisch psycholoog?

  • “Als je geïnteresseerd bent in wetenschappelijk onderzoek ben je hier bij Parnassia Groep aan het goede adres.”
  • “Door aan te sluiten bij specialismegroepen heb je veel mogelijkheden om mee te denken over beleid, onderzoekslijnen en innovatie in de zorg.”
  • “Er wordt  gekeken naar wat je kan, wat je wil, waarin jij je wilt ontwikkelen en welke accenten jij wilt leggen. Daar wordt écht ruimte voor geboden. “
  • “De opleidingsmogelijkheden zijn fantastisch.”

Bekijk het filmpje waarin verschillende van onze gz- of klinisch psychologen over hun werk vertellen.

Solliciteren

Beschikbare opleidingsplaatsen worden geplaatst op het interne medewerkersportaal en op de website van de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie

Ondersteuning P-Opleiding
T 088 357 02 50
E p-opleiding@parnassiagroep.nl